Rabu, 14 November 2012

Té prou capacitat per transportar tot el tanc d'un

Hem vist diferents graus d'alienació mental, però en realitat no puc dir el que em va fer revisar aquesta unitat de ruptura de camp d'una fortalesa en moviment. És un arsenal de mòbil d'one-of-a-kind que combina confort presidencial, així com d'enginyeria innovadora. Tot és dinar i llest per anar, però no tan ràpid com vostè pensa. Amb tyas mirasih una acceleració de 15 segons de 0 a 60 quilòmetres i una velocitat màxima no superior a 60 mph, vostè tindrà més que suficient temps per ser pres sorprès com passa: això no és un d'aquells nippy automòbils italians que passen tan ràpidament com flaixos de llampec abans que es pot dir que parpelleja!

El dipòsit de carburant

Té prou capacitat per transportar tot el tanc d'un T-72, al mateix temps no comprometre la seguretat. El dipòsit de carburant és armour-plated ple de disseny especial d'escuma que impedeix l'explosió encara pateix un impacte directe.

Accessoris de defensa

James Bond pot tenir un cotxe amfibi de metralladora equipades amb expositors de matrícules i polvoritzadors d'oli, però no puc deixar de proa a la Cadillac un. Amb armadures xapat 8 polzades gruixut portes, càmeres de visió nocturna, escopetes pump-action, canons de gasos lacrimògens i difícils de finestra de de un conductor prou per resistir bales d'armadura, una dutxa de metralladora el 31 de desembre vols no dissuadir-lo. A l'interior és un centre de comunicació a l'escriptori digital amb GPS de seguiment de sistema, un sistema de lluita contra incendis a l'arrencada, així com una font d'oxigen. Finestra del conductor és l'únic que s'obre, però no superior a tres centímetres. També hi ha ampolles de sang del president a bord en el cas que necessita una transfusió d'emergència.

Carrosseria

Calor calor - cop-- i va colpejar una altra vegada. No, això no és un cos de ferro forjat de Ferrer. És una combinació de tècniques de duresa dual d'acer, alumini, titani i plaques ceràmiques fins i tot partint-se possibles projeccions. Xassís el Cadillac la és una placa d'acer de cinc polzades reforçat que corre sota el cotxe per a la protecció, en el cas improbable de ser una bomba posar sota. L'armadura en el cos és tan espessa que té el pes d'una porta de la cabina en un jet de Boeing 757 i l'acer tan fort que un dinosaure no es trenqués si es va asseure sobre això.

Interior

Seients interiors quatre passatgers del cotxe amb una partició de vidre i només el president té un interruptor per reduir-lo. El president també té un interruptor de pànic instal lat que pot utilitzar per amonestar ajuda i el seu escó té un paquet executiu que disposa de taula de treball doble de distància, ordinador portàtil amb internet Wi-Fi gratuïta, telèfon per satèl lit d'última generació i una línia directa amb el vicepresident i el Pentàgon. UI, gairebé em vaig oblidar - ho també està connectat al meu telèfon.

El xofer

Per un altre nom va també es podria anomenar un Para-Marina, com entrenat per la CIA per fer front a la més exigent de la conducció de situacions. A la vegada Allen Iverson va liderar els a la victòria amb un braç ferit; Suposo que el xofer el Cadillac la faria molt més.

Pneumàtics

Els pneumàtics són reforçat amb Kevlar, shred i resistent de punció, amb l'acer llantes sota que instal·lat moviment fins i tot si el cotxe es va criticar la goma.

Tot dit i fet, el Cadillac un queda el cotxe a batre!

Altres dades:

Preu: 300.000 £
Longitud: 18 m
Motor: 6,5 litres
Alçada: 5 peus 10 a
Economia de combustible: 8 milles per galó
Velocitat màxima: 60 mph
L'acceleració: 15 segons de 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar